Pölynsidontajärjestelmä

Duztech

Työmaapölyt kuriin Duztech - pölynsidontajärjestelmällä

Räjähdyksistä, murskauksesta, lastauksesta, erottelusta ja kuljetuksesta aiheutuva pöly on haitta lähes jokaisessa purkuprojektissa.

Pöly aiheuttaa haittaa sekä turvallisuus- ja terveysriskejä ympäristölle. Koska yhä useammin materiaaleja kierrätetään jo purkutyömailla ovat tehokkaat pölyn-sidontamenetelmät kysyttyjä.

Yleisimmät pölynsidontamenetelmät ovat pölyn
sidonta kastelulla sekä pölyn sidonta ilmasta. Kastelun avulla tapahtuva pölynsidonta estää pölyn leviämästä työmaalla, mutta sen ongelmana on veden kerääntyminen eri pinnoille. Vesilammikot voivat aiheuttaa turvallisuusriskejä ja lisäksi kastelemalla tapahtuva pölynsidonta ei usein kata kovin suurta aluetta ja niitä tarvitsee säätää ja siirtää usein.

Ilmasitovat pölynsidontajärjestelmät perustuvat siihen, että hienojakoinen vesisumu sitoo itseensä pölyhiukkasia sähkövarauksen avulla. Vesipisarat joissa on erilainen varaus kuin pölyssä, sitoo tehokkaasti pöly-
hiukkasia.

Duztech laitteiden tuottama voimakas sumupilvi, joka ohjataan suurella nopeudella ja oikeanlaisella levityskuviolla takaa tehokkaan pölynsitomisen ilman että sivutuotteena syntyy vesikerääntymiä ja lätäköitä työmaalle. Lopputuloksena työmaa-alueen ilma on puhtaampaa, eikä vedestä aiheudu turvallisuusriskejä.

Duztech laitteiden edut

  • Uusi city malli on erittäin hiljainen ja suuniteltu kaupunki käyttöön ei häiritse melulla muita
  • 50-200 micronia.
  • Hyvä pölynsitomistehokkuus. Erittäin hienojakoinen atomisoitu vesisumu, joka sitoo pölyä ilmasta itseensä ja kuljettaa sen maahan
  • Laitteiden helppokäyttöisyys. Laiteen voi pystyttää työmaalle yhden työmiehen voimin 30 minuutissa, jonka jälkeen se toimii itsenäisesti ilman säätämistä kunnes se sammutetaan.
  • Sitoo myös hajuja. Laitteet ovat tutkitusti tehokkaita myös hajuhaittojen minimoimisessa.

Duztech mallit löydät valmistajan sivuilta tutustu heti,

Valmistajan kotisivut: www.duztech.com

Katso TÄSTÄ UUSI tuotekuvasto!

DUZTECH SIIRTOPYÖRÄT


Toteutus @ Netmaa.fi