Trevi Bennen pulveroijat, kahmarit ja leikkurit

Trevi Benne

Purkulaitteet ammattikäyttöön!

Hyvin tehdystä suunnittelusta alkaa valmistus

Trevi Bennen tekninen osasto on omistautunut tuotekehitykseen, mikä tarkoittaa valmistusprosessin ja tuotteen teknisten ominaisuuksien jatkuvaa parantamista tuotteen suunnittelusta käyttöönottoon ja koko tuotteen elinkaaren ajalle. Käyttämällä ”Solid Works” 3-ulotteista suunnittelu- ja piirto-ohjelmistoa on perinteisen 2-ulotteisen suunnittelun rajoituksista päästy aivan uudelle suunnittelun tasolle:

  • rakenteen yksinkertaistuminen mitoituksen yhtenäistymisen myötä;
  • mahdollisuus tarkastella eri osien kosketuspintoja dynaamisesti;
  • mahdollisuus laskea eri massoja ja rakenteiden painopisteitä automaattisesti;
  • luoda kolmiulotteisia kuvia laitteesta ja sen osista sen liikkuessa

 

Trevi Benne käyttää pääasiallisesti kauhojen, kuormaus- sekä purku- ja kierrätyslaitteiden perusmateriaalina Hardox-kulutusterästä. Hardox-levyt täyttävät kovimmatkin laatuvaatimukset kulutuksen / hitsattavuuden / kestävyyden osalta. Ainutlaatuinen yhdistelmä kestävyyttä ja kovuutta, erityisen hyvä vääntölujuus ja iskunsitkeys tekevät Hardox-teräksestä erittäin monikäyttöisen materiaalin moniin eri käyttötarkoituksiin. Hardox on erinomainen valinta, kun tarvitaan erityistä kulutusta kestävää rakennetta ja kun kuluminen voi aiheuttaa suuriakin rakennevaurioita. Hyvä kulutuksenkestävyys antaa laitteelle ja sen osille pitemmän käyttöiän taaten siten laitteen arvon säilymisen ja keskeytyksettömän toiminnan.

 

Trevi Bennen kehittämä vaihtohammasjärjestelmä on käytössä useissa eri purkumalleissa. Hampaiden vaihto käy nopeasti ja yksinkertaisesti työmaalla, jolloin vältytään kuljettamasta ja hitsaamasta laitetta korjaamossa, mikä vähentää seisonta-aikaa ja huoltokustannuksia.

Trevi Benne S.p.A.:lle on myönnetty TÛV Italian myöntämä laatusertifikaatti (N°501005936) koskien kauhojen, maanrakennuskoneiden lisälaitteiden ja purku- sekä kierrätyslaitteiden suunnittelua ja valmistusta.

TUTUSTU TREVI BENNEN TUOTEKATALOGIIN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Valmistajan kotisivut: www.trevibenne.it 

Toteutus @ XtraNet Workshop Oy