Hydrauliset työkalut ja voimayksiköt

Kivipora HRD30

Kivipora HRD30

Valmistajan sivu: https://hycon.dk

Esite

Tuotetiedot:

HYCON HRD30 on korkealaatuinen täyshydraulinen käsikäyttöinen kivipora, joka on suunniteltu kovimpiin graniitin- ja betoninporaustarkoituksiin aina 2,4 metrin poraussyvyyteen asti.

Porassa voidaan käyttää standardiporakankia (2x108 mm) ja siinä on sisäänrakennettu kompressori ilmahuuhtelua varten. Nämä ominaisuudet yhdistettynä tehokkaaseen hydrauliseen iskuun ja pyöritysyksikköön tekevät HRD30-kiviporasta markkinoiden tehokkaimman hydraulisen käsikäyttöisen kivenporauslaitteen. Integroidun kompressorin ilmanvirtaus on riittävä useimpiin graniitin ja betonin porauksiin.

Kooltaan kompaktin HRD30-kiviporan suorituskyky on vastaava (tai parempi) kuin isommilla paineilmaporilla, joita on vaikea viedä työmaille niiden hintavien ja kookkaiden kompressorien vuoksi.

HRD30-kivipora on ihanteellinen halkaisijaltaan 25-50 mm (poraussyvyydestä riippuen) kokoisten ankkurointi-, räjäytys- tai halkaisureikien poraamiseen. Se tekee myös tarkemmat reiät, mistä on hyötyä muissa kuin dynamiitilla toteutettavissa rikkomisratkaisuissa, kuten laajenevilla savupatruunoilla tai laajenevalla halkaisuaineella (Bentonamit) rikotettaessa.

Kaikki tämä yhdistettynä hydrauliikan perusominaisuuksiin tekee kovimmankin työn helpoksi. Liitä kivipora vain HYCONin kompaktiin hydrauliseen voimayksikköön – ja ala porata.

- Integroitu ilmahuuhtelukompressori
- Poraussyvyys 2,4 metriin saakka
- Sisäänrakennettu hydraulimoottori poran pyöritystä varten
- Helposti liikuteltava, soveltuu hyvin hankalapääsyisillekin työmaille
- Tärinävaimennetut kahvat

Tekniset tiedot:

Suurin virtaus ja paine, l/min / bar
25 - 30 l/min, 172 bar
Teho, J
55
Hex, mm
22x108
Tärinä, m/s
13
Melutaso, LWA dB
105
Paino, kg
29

Toteutus @ Netmaa.fi