Hydrauliset työkalut ja voimayksiköt

Kivipora HRD28X

Kivipora HRD28X

Valmistajan sivu: https://hycon.dk

Esite

Tuotetiedot:

HYCON HRD28X on korkealaatuinen täyshydraulinen käsikäyttöinen kivipora, joka on suunniteltu kovimpiin graniitin- ja betoninporaustarkoituksiin aina 6 metrin poraussyvyyteen asti.

Porassa voidaan käyttää standardiporakankia (2x108 mm), ja ulkoinen kompressori hoitaa ilmahuuhtelun. Nämä ominaisuudet yhdistettynä tehokkaaseen hydrauliseen iskuun ja pyöritysyksikköön tekevät HRD28X-kiviporasta kevyemmän ja tehokkaan järeisiinkin töihin. 

HRD28X-kivipora on ihanteellinen halkaisijaltaan 25-50 mm kokoisten arkkurointi-, räjäytys- tai halkaisureikien poraamiseen silloin, kun pitää kaivaa syvemmälle tehokkaimmalla mahdollisella ilmahuuhtelulla.

Yhdistettynä valitsemaasi kompressoriin laite soveltuu loistavasti vedenalaiseen poraukseen tehden siitä ammattisukeltajien kiviporan numero 1. 

Yhdistämällä hydrauliikan ja pneumatiikan edut samaan tuotteeseen, saat poran jolla voi porata missä tahansa, päästä syvemmälle, ja silti se on riittävän kevyt niin, että sitä pystyy käyttämään monta tuntia. Liitä laite HYCONin kompaktiin, hydrauliseen voimayksikköön ja kompressoriin - ja ala porata. 

- Tehty vedenalaiseen käyttöön ja syvien reikien poraukseen
- Syvien reikien poraukseen käsikäyttöisillä porilla ahtaissa tiloissa, joissa porauslaitteiston käyttö ei ole mahdollista 
- Kevyt
- Täydellinen räjähteitä tai kemikaaleja varten porattaville rei'ille, kun tarvitaan enemmän syvyyttä
- Suositeltu 6 metrin syvyyteen saakka / Ø34 mm poraus graniittiin (riippuen kompressorista).

Tekniset tiedot:

Suurin virtaus ja paine, l/min / bar
25 - 30 l/min, 172 bar
Hex, mm
22x108
Tärinä, m/s
13
Melutaso, LWA dB
105
Paino, kg
27,5

Toteutus @ Netmaa.fi