Pölynsidontajärjestelmä

Duztech

Työmaapölyt kuriin Duztech-pölynsidontajärjestelmällä

Duztech AB - ratkaisuja pölynsidontaan ruotsalaisella huipputeknologialla!

Räjähdyksistä, murskauksesta, lastauksesta, erottelusta ja kuljetuksesta aiheutuva pöly on haitta lähes jokaisessa purkuprojektissa.

Pöly aiheuttaa haittaa sekä turvallisuus- ja terveysriskejä ympäristölle. Koska yhä useammin materiaaleja kierrätetään jo purkutyömailla, ovat tehokkaat pölynsidontamenetelmät kysyttyjä.

Yleisimmät pölynsidontamenetelmät ovat pölyn sidonta kastelulla sekä pölyn sidonta ilmasta. Kastelun avulla tapahtuva pölynsidonta estää pölyn leviämistä työmaalla, mutta sen ongelmana on veden kerääntyminen eri pinnoille. Vesilammikot voivat aiheuttaa turvallisuusriskejä ja lisäksi kastelemalla tapahtuva pölynsidonta ei useinkaan kata kovin suurta aluetta ja laitteita pitää säätää ja siirtää usein.

Ilmasitovat pölynsidontajärjestelmät perustuvat siihen, että hienojakoinen vesisumu sitoo itseensä pölyhiukkasia sähkövarauksen avulla. Vesipisarat joissa on erilainen varaus kuin pölyssä, sitoo tehokkaasti pölyhiukkasia.

Duztech-laitteiden tuottama voimakas sumupilvi, joka ohjataan suurella nopeudella ja oikeanlaisella levityskuviolla takaa tehokkaan pölyn sitomisen ilman, että sivutuotteena syntyy vesikerääntymiä ja lätäköitä työmaalle. Lopputuloksena työmaa-alueen ilma on puhtaampaa, eikä vedestä aiheudu turvallisuusriskejä.

Duztech-laitteiden edut

  • Uusi city-malli on erittäin hiljainen ja suunniteltu kaupunkikäyttöön (ei häiritse melulla muita)
  • 1-150 micronia.
  • Hyvä pölynsitomistehokkuus. Erittäin hienojakoinen atomisoitu vesisumu, joka sitoo pölyä ilmasta itseensä ja kuljettaa sen maahan
  • Laitteiden helppokäyttöisyys. Laiteen voi pystyttää työmaalle yhden työmiehen voimin 30 minuutissa, jonka jälkeen se toimii itsenäisesti ilman säätämistä kunnes se sammutetaan.
  • Sitoo myös hajuja. Laitteet ovat tutkitusti tehokkaita myös hajuhaittojen minimoimisessa.

Laadukkaat Ruotsissa suunnitellut ja valmistetut Duztech-mallit löydät valmistajan sivuilta, tutustu heti. Valmistajan kotisivut: www.duztech.com www.raincanon.com

Katso TÄSTÄ tuotekuvasto!

DUZTECH SIIRTOPYÖRÄT


Toteutus @ XtraNet Workshop Oy