Sherpa minikuormaajat

Sherpa / Sherpa Z10

 Akkukäyttöinen Sherpa Z10 on uuden sukupolven minikuormaaja. Tämä ympäristöystävällinen ja huippulaadukas laite on huolellisen suunnittelun tulos, mikä näkyy ergonomiassa, turvallisuudessa, käyttäjäystävällisyydessä ja toimivuudessa. Sherpa Z10 on korkean laatunsa vuoksi tarkoitettu elinikäiseen käyttöön, aivan kuten muutkin Sherpan minikuormaajat.

 Z10 on kooltaan hyvin kompakti, ainoastaan 76 cm levyinen, joten sillä mahtuu työskentelemään ahtaissakin tiloissa. Myös laitteen kuljetus on helppoa, sillä se mahtuu kaikkiin keskikokoisiin pakettiautoihin.

Käyttökustannuksiltaan Sherpa Z10 on hyvin edullinen, sillä sen lisäksi että se on täysin sähkökäyttöinen, siinä on myös hyvin vähän säännöllistä huoltoa vaativia osia. Laite on vesi- ja pölytiivis ja näin ollen sitä voidaan käyttää lähestulkoon kaikissa ympäristöissä. Verrattuna muihin vastaaviin minikuormaajiin, Z10:ssä on pitempi nostopuomi ja se on myös huomattavasti äänettömämpi. Käyttäjä voi valita laitteeseensa 335 cc tai 400 cc moottorin ja lyijy- tai litiumakun.

Toteutus @ Netmaa.fi