Rubble Master kierrätysmurskat ja seulat

RMJ110X

RMJ110X

Valmistajan sivu: https://www.rubblemaster.com

Esite

Tuotetiedot:

 RMJ110X - tehokas leukamurska

  • Siirreltävä yksikkö järeän materiaalin murskaukseen
  • Soveltuu erinomaisesti murkausjunan ensimmäiseksi murskaksi
  • Tuotantokapasiteetti jopa 350 t/h

RMJ110X on ihanteellinen ratkaisu kaikenlaisiin järeisiin, siirreltävällä leukamurskalla tehtäviin töihin. Sitä voi käyttää joko itsenäisenä yksikkönä tai esimurskana. Suuren syöttöaukkonsa ja hydrauliikan ylikuormitussuojauksen ansiosta se soveltuu kaikenlaisille materiaaleille pienistä kaivannoista ja louhoksista kierrätysmateriaaleihin.

Monipuolisessa RMJ110X-leukamurskassa on lukuisia eri turvallisuusominaisuuksia. Lisäksi se on helppo käyttää ja huoltaa, mikä varmistaa samalla korkean tuotantokapasiteetin.

Käsittelemällä luonnonkiveä tai kierrätysmateriaalia RM-iskupalkkimurskan ja uuden RMJ110X-leukamurskan yhdistelmällä saadaan tuotettua korkealaatuista kuutiomaista kiviainesta. Tämä materiaali täyttää kaikki tienrakennuksen pohjamateriaaleille asetetut vaatimukset.

Yksi tehokkaimmista yhdistelmistä koostuu ratkaisusta, jossa leukamurska toimii ensimmäisenä murskana. Sen jatkeena on iskupalkkimurska, joka toimii toisena ja kolmantena murskana ja takaa myös erittäin korkean kiviaineksen laadun, sekä viimeisenä jälkiseulasto, joka erottaa lopullisen kiviaineksen useisiin eri jakeisiin.

Tekniset tiedot:

Kapasiteetti (t/h)
350
Syöttöaukko (k x l, mm)
1100 x 700
Murska
leukamurska
Moottori
Cat C9.3B LRC- Tier 3 / Stage 3 A, Cat C9.3B HRC- EPA Tier 4 Final / EU Stage V, 6-sylinterinen, 9,3-litrainen; 250 kW (335 hv) @ 1.900 rpm
Paino (kg)
52.000

Toteutus @ XtraNet Workshop Oy