Kovametalliketjusahat

Comer

Ainoa käsitoiminen sähköketjusaha joka on suunniteltu erityisesti kevyiden rakennusmateriaalien nopeaan ja tehokkaaseen sahaukseen.

Käsikäyttöinen E23 sähkösaha on valmistettu CE-normien mukaisesti ja perustuu Comerin pitkäaikaiseen kokemukseen kaikenlaisten kevyiden rakennusmateriaalin sahauksesta.

E23 tarjoaa käyttäjälleen turvallisen ja luotettavan ammattimiehien työkalun nopeaan ja tarkkaan sahaukseen. Alhainen, vain 2000 r/min, pyörimisnopeus ja kovametalliketjun rakenne takaa minimaalisen pölyn ja sahausjätteen muodostuksen sekä tarkan sahausjäljen. Siten saha sopii erinomaisesti erilaisten kevyiden rakennusmateriaalien sahaukseen ilman terän takapotkuja (varustettu teräketjujarrulla) tai sahan rikkoutumista mikä on usein seurauksena kun käytetään tavanomaisia sahoja, joilla on suurempi pyörimisnopeus.

Comer E23 sopii erinomaisesti laastiliitosten, ovi- ja ikkuna-aukkojen sekä muiden sahausten ja viimeistelyjen tekemiseen sekä sisällä että ulkona mm. seuraaville materiaaleille: Siporex, kevytsoraharkko Leca-harkko, Ytong, kaasubetoni, tuhkakivi, betonilaudoitus ja rautatiepölkyt.

Valmistaja www.comerspa.com

Valmistajan esite suomeksi: Esite

 

Toteutus @ XtraNet Workshop Oy