Poikkijyrsimet

Erkat /

 

 

UUTUUS Erkatilta isommillekin (30-50t) koneille!

Tutustu!

Erkat_New_product_1700.pdf

Sopivia koneeseen kuin koneeseen

ERKAT-jyrsinten valikoimasta löydät oikeanlaiset tuotteet kaivinkoneen ominaisuuksien, tehtävän työn ja työstettävän materiaalin mukaan. Hansan ammattilaiset osaavat auttaa sinua valitsemaan parhaat ja kustannustehokkaat ERKAT-tuotteet tarpeisiisi.

Luotettavia ja säädettäviä

ERKAT ei tingi laadusta. Osat, komponentit, materiaalit ja tuotanto ovat jatkuvan laaduntarkkailun alaisena. ERKAT-jyrsimet liikkuvat jopa 360 astetta ilman irrotusta. Tämä vähentää seisokkia työmaalla ja nostaa tuottavuutta.

Erkat - ainutlaatuista teknologiaa!

Ammattilainen tarvitsee ammattilaisen välineet. Etenkin, kun vastassa on kovaakin kovempi aines. Olitpa rakennusalan, teräksen, kaivostoiminnan, tunneleiden, metsän, tienrakentamisen tai luonnonkivien ammattilainen, tarjoaa ERKAT huipputuotteet jyrsintään ja pinnan muokkaukseen.

Yhteistä kaikille ERKAT-tuotteille on korkea saksalainen laatu, huipputeknologiset jyrsinterät, hiljainen ja tärinätön toiminta sekä monipuoliset kaivinkoneliitännät. Ne on tehty sinulle, joka arvostat laatua, pitkää käyttöikää ja tuottavuutta.

Kestäviä

Leikkausrummut ovat ERKAT:in oman suunnitteluosaston pitkän tuotekehityksen tulos. Ne mahdollistavat jokaisen mallin optimaalisen jyrsintävoiman valitulla pyörintänopeudella. ERKAT ER -tuotevalikoima on laaja ja soveltuu kaikkiin käyttötarpeisiin. Terien kestävyys vähentää seisokkia, lisää tuottavuutta ja pienentää huoltokuluja.

Lisätietoa valmistajan kotisivuilta:

www.ERKAT.de

Toteutus @ Netmaa.fi